İSTANBUL / FATİH - Emin Ali Yaşin İlkokulu

Emin Ali Yaşin İlkokulu

Seyit Ömer Mh. Hüseyin Kazım Sk. No2 Kocamustafapaşa/ Fatih/İstanbul
Vizyon
VİZYONUMUZ • Öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatı veren, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışan, kültürlü ve bilim alanında lider bir kurum olarak; İstiyoruz ki ; • Okulumuzda birinci öncelik öğrenme sürecinin en iyi şekilde işletilmesi olsun, • Veli, öğrencisini gönderdiği okuluyla gurur duysun, • Öğretmenler ve öğrenciler öğrenme sürecinin içinde yer almaktan mutlu olsun, • Çalışanlar yapmakta olduğu işten keyif alarak bunu yaşamına yansıtıp, okuluyla övünsün, • Okulumuzda yer alan herkes, her zaman gelişime ve değişime açık ve üretici olsun.
Misyon
MİSYONUMUZ • Emin Ali Yaşin İlkokulu olarak; • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Cumhuriyet ilkelerinden ödün vermeyen, • Çalışkan, bilgi ve birikimlerini tüm insanlık yararına kullanan, • Yaratıcı ve pozitif düşünen, • Bilgili ,saygılı ,yenilikçi ,özgüveni gelişmiş , • 21.yy. değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyleri yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz Öğrencilerinden Merve Nur KOÇMAN 2016/2017 Eğitim Öğretim Yılında"Neden Satranç Oynuyorum."Konulu Resim Yarışmasında Türkiye 5. ve İstanbul 1. Olmuştur. Okulumuz öğrencilerinden Zeynep NUr ALKAN "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" ile ilgili olarak düzenlenen "GELECEK BİZİZ" konulu resim yarışmasında FATİH İlçesinde 2. olarak önemli bir başarıya imza atmıştır. Okulumuzun 2016/2017 Eğitim-Öğretim yılındaki başarılarından bir diğeri de "Şefkat Koleji ve Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği 6.İstanbul Zeka Olimpiyatları´nda (İZO) dördüncü sınıf öğrencimiz Azra YILDIZ 3.olmuştur.
Öğretim Şekli :İkili
Sabah Giriş: 08:00 Öğlen Giriş :13:10 Sabah Çıkış: 12:50 Öğlen Çıkış: 18:10