1/A Sınıfı  ATATÜRK'E HASRET GÖSTERİSİ

Kızılay Haftasını Kutladık.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları

Kas

3. Sınıf öğrencilerimizin gösterisi.

Kas

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedakarlığı gösteren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Polonezköy'de doğa ile iç içe bir gün geçirdiler. Tarım ve çiftlik atölyesine katılıp, eğitmenler eşliğinde doğa yürüyüşü yaptılar. Ormanda çadır ve kamp eğitimi alarakçömlek atölyesine katıldılar. Kısacası çok keyifli bir gün geçirdiler. :)

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü sebebiyle, sabahçı ve öğlenci öğrencilerimizle tahliye tatbikatını gerçekleştirdik.

Mrt

Okulumuz öğrencileriyle, yaya geçidi kullanımı ve yaya öncelikli trafik konulu program yapılarak yaya geçitlerinde yayların geçiş üstünlüğü vurgulandı.