İSTANBUL / FATİH - Emin Ali Yaşin İlkokulu

Ock

Okulumuz 3-B sınıfı öğrencisi Ahmet Enes Akay, gösterdiği güzel davranışlardan dolayı ÖRNEK ÖĞRENCİ seçildi ve okul müdürümüz Taki Akbulut´tan başarı belgesi aldı. Öğrencimizi ve öğretmeni Esma Taşkent´i kutluyor, başarılar diliyoruz.

Ock

2018 Panten Altın Kelebek Yarışmasında ´En İyi Çocuk Oyuncu´ seçilen okulumuz 4-F Sınıfında Kübra Süzgün´e okul müdürümüz Taki Akbulut tarafından plaket verildi. Öğrencimize başarılar diliyor, onunla gurur duyuyoruz.

Ara

Okulumuzda öğrenim görmekte olan küçük oyuncu Kübra Süzgün, 2018 Panten Altın Kelebek Yarışmasında En İyi Çocuk Oyuncu Ödülünü alarak bizleri gururlandırdı. Kübra´yı  kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kas

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü 80. ölüm yılında sevgi,saygı, özlem ve minnet ile andık. Okulumuzda yapılan anmaya yoğun bir katılım oldu.

Kas

Okulumuzda Öğrenci Temsilciliği Seçimi tam bir seçim havasında yapıldı. Başkan adayları yaptırdıkları propaganda çalışmaları ile seçmenlerinden oy istediler. Seçimin kazananı 4-F Sınıfından Kübra Süzgün oldu.

Kas

2018-2019 Eğitim yılı Okul Aile Birliği seçimleri sonuçları:

Başkan: Sevcan Arapoğlu

Başkan Yardımcısı:Zuhal Olgun

Muhasip:Türkan Bayraktar

Sekreter: Berna Çevik

Üye: Nuriye Soysal olmuştur. Okul Aile Birliğimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyet´in ilanının 95. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Emin Ali Yaşin İlkokulu Okul Aile Birliği Seçimleri 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 13:20´de okul toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ İLE İLGİLİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Eyl

Büyük bir coşkuyla yeni eğitim yılına başladık.

Formalarımız

Eyl

Öğretmenlerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma programına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un yeni eğitim yılı ile işgili konuşmasını dinleyerek başladılar.

Haz

Emin Ali Yaşin İlkokulu kadrosu başarılı bir eğitim yılını birlik, beraberlik içinde başarıyla tamamladı.

Haz

Öğrencimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.