İSTANBUL / FATİH - Emin Ali Yaşin İlkokulu

Kas

Ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk´ü 80. ölüm yılında sevgi,saygı, özlem ve minnet ile andık. Okulumuzda yapılan anmaya yoğun bir katılım oldu.

Kas

Okulumuzda Öğrenci Temsilciliği Seçimi tam bir seçim havasında yapıldı. Başkan adayları yaptırdıkları propaganda çalışmaları ile seçmenlerinden oy istediler. Seçimin kazananı 4-F Sınıfından Kübra Süzgün oldu.

Kas

2018-2019 Eğitim yılı Okul Aile Birliği seçimleri sonuçları:

Başkan: Sevcan Arapoğlu

Başkan Yardımcısı:Zuhal Olgun

Muhasip:Türkan Bayraktar

Sekreter: Berna Çevik

Üye: Nuriye Soysal olmuştur. Okul Aile Birliğimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Cumhuriyet´in ilanının 95. yılı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Ekm

Emin Ali Yaşin İlkokulu Okul Aile Birliği Seçimleri 25 Ekim 2018 Perşembe günü saat 13:20´de okul toplantı salonunda yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ İLE İLGİLİ ETKİNLİK DÜZENLENDİ.

Eyl

Büyük bir coşkuyla yeni eğitim yılına başladık.

Formalarımız

Eyl

Öğretmenlerimiz 2018-2019 eğitim öğretim yılı mesleki çalışma programına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un yeni eğitim yılı ile işgili konuşmasını dinleyerek başladılar.

Haz

Emin Ali Yaşin İlkokulu kadrosu başarılı bir eğitim yılını birlik, beraberlik içinde başarıyla tamamladı.

Haz

Öğrencimizi kutluyor, başarılar diliyoruz.

Haz

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılını başarıyla tamamladık. Eğitim yılı  kapanış töreninde başarılarıyla okulumuzu gururlandıran öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Bu başarılarda emeği olan başta idarecilerimizi olmak üzere, öğretmenlerimizi, çalışanlarımızı,öğrencilerimizi ve velilerimizi kutluyoruz.

Haz

2017-2018 Eğitim yılını başarıyla tamamladık. Öğrencilerimiz okul tiyatro salonunda yaptıkları gösterilerle hem eğlendiler hem de öğrendiler. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor başarılar diliyoruz.

Haz

1- E Sınıfımız öğrencileri yıl içinde çeşitli yarışmalarda derece alan resimleri ve diğer çalışmalarını sergiledikleri bir resim sergisi düzenledi. Öğrencilerimizi ve öğretmenleri Nuran Kaynak´ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Haz

İlçemizde  540 öğrencinin katılımıyla yapılan YARIMADA MATEMATİK OLİMPİYATLARINDA okulumuz 4-E Sınıfından Ayşegül Çetin 1. olarak altın madalya almıştır. 4-E Sınıfının değerli öğretmeni Firdevs Uyumaz´ı, öğrencimizi ve ailesini kutlar başarılar dileriz.