Öğrencileri karne heycanı sardı

Zorlu bir eğitim-öğretim dönemi geçiren öğrenciler, bu hafta sonu karnelerini alacaklar ve 3 aylık uzun yaz tatili dönemine girecekler. Öğrenciler, heyecanla alacakları karnelerini beklerken, uzmanlar, öğrencilerin yaz tatilinde de derslerine çalışmalarını tavsiye ediyorlar. Öğrencilerin, belli bir program dahilinde, kendilerini zorlamadan ve sıkmadan yapacakları çalışmaların, önümüzdeki eğitim-öğretim dönemine hazırlanmaları anlamında çok faydalı olacağını ifade eden uzmanlar, günümüzdeki geçerli öğrenme sisteminin ise ‘hayat boyu öğrenme’ olarak isimlendirildiğine dikkat çektiler.