Başarılarımız

Ara

Öğrencilerimiz, Okul Sporları Seksek Yarışmaları'nda, 2013-2014 yaş grubunda ilçe 1.si, 2012 yaş grubunda ilçe 1.si ve 2011 yaş grubunda ilçe 2.si olarak büyük bir başarıya imza attılar. Çocuklarımızı başarılarından ötürü tebrik ediyoruz. Büyük emek veren, çalıştırıcı öğretmenlerimiz, Birsen HASKAN, Perihan DUZCU, Saniye BAL, Sonnur YÜKSEL ve Nazife KEÇELİOĞLU'na teşekkür ediyoruz.

Haz

'Hindistan'dan İzlenimler' konulu resim yarışmasında 2. Sınıflar 3.' sü 2-E sınıfından Elvin Asya Koç  olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve öğretmeni Nuran Kaynak'ı kutluyor, başarılar diliyoruz.

Nis

Şefkat Koleji´nin düzenlemiş olduğu 8.İstanbul Zeka Olimpiyatların´da 4-F Sınıfında öğrenim görmekte olan öğrencimiz Gökhan Tunaşar 3. oldu. Öğrencimizi ve öğretmeni Yeter Yıldız´ı kutluyoruz.

Nis

Emin Ali Yaşin İlkokulu olarak bu yıl da seksek yarışmalarında 1.,2.,3. ve 4. sınıflarda ilçe birincisi olduk. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerini kutluyor başarılar diliyoruz.

Ekm

2- E Sınıfı öğrencimiz Elif İnci Karataş İzmir Anafartalar İlkokulu´nun düzenlemiş olduğu BİZE ÖĞRETMENİNİ ANLAT konulu kompozisyon yarışmasında dereceye girdi. Elif İnci Karataş´ın öğretmeni Nuran Kaynak´ı anlattığı kompozisyonu  basılan kitapta yer aldı.

Tem

2-E sınıfıı öğrencimiz Ela Kırat gösterdiği başarı ile bizleri gururlandırdı.Öğrencimizi,ailesini ve öğretmenini kutlar, başarılarının devamını dileriz.